De sportschool voor jouw bootcamp in Roosendaal

Bootcamp bij DSTraining op sportpark Vierhoeven te Roosendaal staat garant voor plezier, gezelligheid en intensief bewegen onder begeleiding van een ervaren trainer. Bij DSTraining kun je zowel individueel trainen als deelnemen aan groepstrainingen. Het aanbod is zeer gevarieerd. Bovenal zijn de bootcamp trainingen van DSTraining zeer betaalbaar en voor iedereen toegankelijk. Bekijk ons rooster of vraag direct een proefles aan.

Kortom, bij DSTraining in Roosendaal ben je aan het juiste adres, wat jouw doelen ook zijn: leefstijl verbeteren, revalideren, afslanken, sterker worden met behulp van krachttraining of gewoon lekker sporten. Zin in bootcamp? Bij ons kun je optimaal sporten onder intensieve begeleiding!

Over DSTraining

Dion Koens is in 2007 als personal trainer gestart met DSTraining. In 2011 is hij begonnen met Bootcamp in Roosendaal. Inmiddels is DSTraining uitgegroeid tot een professionele sportschool waar je 24 uur per dag en 7 dagen per week kan sporten. Samen met een enthousiast team van trainers zorgt DSTraining voor een ruim aanbod aan groepstrainingen, waaronder Bootcamp Training. Naast het vaste lesrooster organiseert DSTraining geregeld uitdagende activiteiten die je niet mag missen.

Gratis proefles

Wil je meer weten over Bootcamp in Roosendaal bij DSTraining of wil je een keer meedoen? Neem dan contact met ons op of meld je direct aan voor een gratis proefles.

New title

VIND ONS

I: dstraining.nl
T: +31 6 46 00 53 13
E: info@dstraining.nl

Adres
Nispenseweg 1D
4707 RA Roosendaal

Openingstijden:
DSTraining is 24/7 geopend.